Leverandør

Få et overblik over Smagfuld Danmark’s mange fantastiske leverandører og læs mere om din favorit leverandør.

Sweets of Denmark

Sweets of Denmark producere eksklusive bolscher, overtrukken lakrids og sukkerfri søde sager. Hvert stykke er lavet med passion og kærlighed.

Thya

Med udgangspunkt i Thya’s kærlighed til Thy og den skønne natur i baghaven, har Thya udviklet en serie lækre delikatesser baseret på råvarer, man kan finde i naturen i og omkring Nationalpark Thy.

Besøg Thya her.

Vestjyske Delikatesser

Vestjyske Delikatesser skaber krydderier af højeste kvalitet. De gamle opskrifter står på papirer, der efterhånden er spildt flere kaffepletter på, og de følges op af nye opskrifter på sammensætninger.

Besøg Vestjyske Delikatesser her.

Bruuns Chokolade

Bruuns Chokolade er stiftet og ejet af Magnus Bruun. Som blot 17-årig fik Magnus ideen om at starte sit eget firma, efter at have arbejdet med chokolade siden han var 10 år. Magnus er uddannet som konditor hos danmarks ældste konditori “Conditoriet La Glace” i København.

Besøg Bruuns Chokolade her.

Wally and Whiz

Hos Wally and Whiz har vi gentænkt den traditionelle vingummi og udviklet dét, vi kalder for den danske vingummi. En vingummi skabt med kærlighed og passion, og som sætter nye, høje standarder for, hvad en vingummi er. En vingummi, som dufter og smager af de naturlige råvarer, den er skabt af.

Besøg Wally and Whiz her.

Huset Andersen

Siden 2015 har Marianne, Yvonne og Mads leveret unikke delikatesser til hele Danmark.  Senest i august 2023 er Bente kommet til som en del af holdet, og 2023 bød også på et andet stort øjeblik. Her overtog de nemlig Vestjyske Delikatesser fra den 27. juni 2023

Besøg Huset Andersen her.

Sidinge Frugtplantage

Sidinge Frugtplantage tror på, at forskellen kan smages, når man tager sig tid til at være grundig og bruger de bedste lokale råvarer. Og Sidinge Frugtplantage behandler altid deres råvarer skånsomt. Derfor smager deres delikatesser af det, de er lavet af. 

Besøg Sidinge Frugtplantage her.

Spice by Spice

Her hos SPICE BY SPICE  er der højt til loftet, vi vil have det sjovt, mens vi skaber virksomhed. Det skal være en fornøjelse at lave mad og der skal være kort fra jord til bord. Derfor er vores ben også solidt placeret i den jyske Himmerlandske muld.

Besøg Spice by Spice her.

Mellow Chocolate

Vores chokolade er lavet på kakaobønner fra farmere, der respekterer menneskerettigheder, kakaoskovbrug og biodiversitet. Vi laver den i København, Danmark, og den produceres altid i små batches

Besøg Mellow Chocolate her.